De Amersfoortse Haringparty was in alle opzichten een geslaagde Party!

De Amersfoortse Haringparty was in alle opzichten een geslaagde Party!

Op het terras van Het Bergpaviljoen kon iedereen genieten van overheerlijke haring en andere culinaire proeverijtjes. De Party was goed bezocht met ruim 250 gasten  en de sfeer was ontspannen. Bovendien werd er veel genetwerkt.

Net als voorgaande jaren werd bij binnenkomst al gedoneerd via de “harinkies” op de Maatjeswand en dit jaar gingen de missen van NL vervolgens voortvarend aan de slag met de verkoop van loten voor Barcode For Life. Zoey Ivory, Miss NL 2016, verzorgde de trekking van de twee hoofdprijzen beschikbaar gesteld door Truste Slaapcomfort en Discipline Sports. Aansluitend vond de veiling plaats van het 1e Amersfoortse Haringvaatje en dit jaar werden Gerard Lokhorst van Duurzaam Gebouw en Rob Schipper van Meditain de trotse bezitters van dit kunstwerk, gemaakt door Bert de Bruin, voor € 8.000,-.

Samen met de donaties werd een geweldig bedrag opgehaald van ruim € 15.000,-. Nogmaals alle Hoofdsponsors, Sponsors, Maatjes, bedrijven en personen ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie opbrengst voor Barcode For Life!!

Theo Slotboom, Peter Kuijper & Ed van den Bor

Tot 3 juli aanstaande!

Voor meer foto’s van de Haringparty kunt u terecht op www.amersfoortseharingparty.nl of op de Facebookpagina.

 Namens het bestuur van de Amersfoortse Haringparty.