Nieuwe datum 2019 bekend: 20 juni Amersfoortse Haringparty

Op donderdag 20 juni wordt de 13e editie van de Amersfoortse Haringparty georganiseerd; het netwerkevent op de amersfoortse berg waar ruim 400 bezoekers van bedrijven in en om Amersfoort op af komen. Bergpaviljoen Bistronomique & Bar is weer de gastlocatie voor dit jaarlijkse festijn. Uiteraard hopen we dat jij er dit jaar ook weer bij bent!

Het wordt een middag genieten van allerlei heerlijkheden, culinaire proeverijtjes en niet te vergeten de Hollandse Nieuwe. Naast muziek en vermaak is er uiteraard voldoende tijd om te netwerken. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid het beroemde Amersfoortse Haringvaatje te bemachtigen, dat voor deze editie is ontworpen door graphic designer en illustrator Ray Hookski

Koop loten en steun het goede doel
Evenals vorig jaar is er een loterij waarbij de opbrengst van de loten naar het goede doel ‘Barcode for Life‘ gaat. Barcode for Life is een stichting die kankeronderzoek steunt met als doel kanker effectiever en met minder bijwerkingen te behandelen.

Mocht je aanbiedingen hebben die je wilt doneren voor de loterij? Stuur dan een e-mail naar info@haringpartyamersfoort.nl. Je krijgt dan een eervolle vermelding op de website en de opbrengst is uiteraard voor het goede doel. De eerste loterijprijs is al beschikbaar gesteld door Bering, het Deense horloge en juwelen merk. Waarvoor onze dank!

 

Kaarten bestellen
Kaarten voor de Amersfoortse Haringparty zijn alleen online te bestellen via www.amersfoortseharingparty.nl/inschrijven/

De minimale afname is 4 entreekaarten en dan ben je automatisch maatje van de Amersfoortse Haringparty. Dat betekent dat we je bedrijf sowieso vermelden op onze website. We zoeken ook nog (hoofd)sponsoren, dan krijg je uiteraard wat meer credits. 
 

Waarom sponsoren?
Heel eenvoudig! Het is het netwerk event op de berg waar ruim 400 bezoekers van bedrijven in en om Amersfoort op afkomen. Unieke gelegenheid om jouw business in de spotlight te zetten. Daarnaast ontvang je als (hoofd)sponsor extra entreekaarten zodat je relaties kunt uitnodigen om ook naar de party te komen.

Benieuwd welke sponsorpakketten er zijn? Bekijk ze hier.

We zijn trots dat Humble Buildings en SAP Letselschade Advocaten zich inmiddels als hoofdsponsor hebben aangemeld.

We kijken er naar uit jou en je relaties op 20 juni te mogen ontmoeten in Bergpaviljoen Bistronomique en Bar!