Geweldige opbrengst tijdens een gezellige Haringparty 2018

De Amersfoortse Haringparty was in alle opzichten een geslaagde Party!

Op het terras van Het Bergpaviljoen kon iedereen genieten van overheerlijke haring en andere culinaire proeverijtjes. De Party was goed bezocht en de sfeer was ontspannen. Bovendien werd er veel genetwerkt.

Dit jaar was er voor het eerst geen veiling maar werd de opbrengst gerealiseerd door de verkoop van loten tijdens de haringparty. Onder de leiding van Nicky Opheij, Miss NL 2017, gingen de aankomende missen van 2018 voortvarend aan de slag met de verkoop van loten voor Barcode For Life. Veel blije gezichten bij de bezoekers die loten kochten, er waren nl. veel en mooie prijzen beschikbaar gesteld door Amersfoortse ondernemers. Met als twee hoofdprijzen  een bed  beschikbaar gesteld door Truste Slaapcomfort en een kwartaal lang Personal Training door  Discipline Sports. Degen die de meeste loten kocht en uiteindelijk het felbegeerde vaatje in handen kreeg waren Jerry van Dorssen en Robert Keller van TransusGerard Lokhorst van Humble Buildings rondde uiteindelijk het bedrag af op 25.000 EUR.

Een geweldig bedrag en nogmaals was dit niet mogelijk geweest zonder onze Hoofdsponsors MSA, Kuijpers Advocaten en Humble Buildings. Uiteraard niet te vergeten de Sponsors, Maatjes, en bedrijven en alle personen ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie opbrengst voor Barcode For Life!!

Voor foto’s van de Haringparty kunt u terecht op www.amersfoortseharingparty.nl of op de Facebookpagina.

 

Dankbaar….

de Amersfoortse Haringparty.